Årsmöte,städdag och grillning 6 juni

Publicerad måndag 17 maj, 23:01

Kallelse till årsmöte och inbjudan till städdag och nationaldagsgemenskap... vid vårt fina och vackert belägna klubbhus... söndagen den 6 juni

Som ifjol har vi planerat att dona och städa i och kring våra lokaler. Vi vill ju hålla våra domäner i gott skick. Så det vore trevligt om också du har möjlighet att hjälpa till. Vi börjar städa kl. 13.30.

Årsmöte kl. 16.00 Fjolårets stämma blev inställd så denna gång tittar vi på två års bokföring och verksamhetsberättelser. Dagordning (under fliken Stadgar) och förslag till verksamhetsberättelser (under fliken Dokument) finns på vår hemsida dellarnaskyrkbatsroddare.se Owe kommer att informera om årets långrodd.

När både städning och årsmöte har varit så grillar vi tillsammans, vid 17-tiden. Var och en tar med sig fika och ev. mat till grillningen.

Det är möjligt att vi gör en kortare roddtur. Om detta beslutar vi på plats. Vi håller tummarna för sol och värme.

Om du inte kan eller vill vara med på alla tre “evenemang” så är det förstås tillåtet att välja bort något av dem. Om FHM:s restriktioner hindrar oss så ställer vi naturligtvis in.

Det är hög tid att betala medlemsavgiften, helst före den sista maj. Betala in 100 kr till föreningen Dellarnas Kyrkbåtsroddare på bankgironr. 448-4259 eller swisha till 1234566642. Glöm inte att ange namn och telefonnummer.

Väl mött!

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.