2007
Nationaldagsrodd. Onsdag den 6 juni Vi var ett drygt halvdussin som samlades och grillade och hade mysigt vid klubbhuset.
   När det var dags för rodd så fyllde vi Hoppet med samtliga 17 personer som deltog i utfärden, som gick runt Sundsön i maklig takt.
   Titta på bilder från Nationaldagsrodden.
Onsdagsroddar Startar 6 juni och avslutas 29 augusti Varje onsdag kväll kl 19:00 utgår vi från klubbhuset vid Dellenbaden och gör en utfärd endera på Norr- eller Sördellen på ca 2 timmar. Tar ett dopp eller fikar i kvällsolen. 50 kr för icke-medlemmar, gratis för medlemmar.

Rångsjörodd
16 juni

9 ekipage tävlade i vackert högsommarväder. Efter några utslagningsomgångar tävlade Träningsverket, Hälsingefoder och Sense Air i final. De gick i mål i den uppräknade ordningen. Träningsverket försvarade därmed guldet från den förra Rångsjörodden, som gick 2004.
   Det bjöds på mycket annat än rodd också – bl a musik och dansuppvisning med en kort introduktionskurs i bugg.
Stämmorodd
1 juli
Hoppet och Tron avgick kl 7 med full besättning från klubbhuset vid Dellenbaden och rundade Bysholmen ca 10:15 med spelmän, präster, högtidstalare och andra inbjudna gäster.
   Högtidstalaren Peo Österholm är själv riksspelman och spelade på sitt kohorn vid Norsbron.
   Här finns några bilder från Norsbron.
Långrodd
23-29 juli

Hemma från långrodden på Göta kanal! Trevlig resa ner trots att bagageutrymmet var fullt redan när vi lämnade Delsbo. Framme vid campingen strax före 8 på tisdag kväll.
   Avfärd från Sjötorp vid 10-tiden på onsdag. Vi blev förstasidesnyheter i Mariestads-tidningen och fick en helsida inne i tidningen. Vackert väder de första två dagarna - sedan ostadigt och tidvis riktigt grått.
   En händelserik och trevlig vecka trots det ojämna vädret. Bra kringaktiviteter som vi själva mestadels stod för. Besöket på Karlsborgs fästning var riktigt bra. Vill man lära sig mer om detta gigantiska bygge kan man läsa mer här.
   Jag har lagt ut ett stort bildgalleri från resan.

Lyskväll
25 augusti
Aktiviteter vid klubbhuset. Alla strandlinjer kring Norrboån är upplysta, fika och varm korv och musikunderhållning.
Roddarfest/båtfest
10 november

Båtfesten arrangerades på Delsbo bygdegård av Dellarnas kyrkbåtsroddare och Dellarnas båtklubb. Ett 140-tal festsugna båtmänniskor sökte sig dit.
   Trots den goda maten och den fina musikunder-hållningen stals hela kvällen av Åke Persson. Han klev upp på scenen och donerade på stående fot 100 000 kr till våra båda föreningar för gemensamma projekt.
   Vi bugar och tackar och lovar att det ska bli något riktigt bra av pengarna!

   

Skriv ut vår infofolder